tisdag 15 juni 2010

Salut eller Vuvuzela?

Ja nu är det snart dags för kungligt bröllop här i Svedala och det kommer ju sändas på TV så att man lätt kan få en rejäl överdos med fest. Både SVT och TV4 kommer väl ägna typ hela lördagen åt att visa saker som händer runt bröllopet och intervjua en massa folk som har viktiga åsikter.

Och då ställer man sig frågan, titta på bröllop på TV, eller gå på Gamla Ullevi och titta på Damlandslaget spela VM-kval möt Tjeckien.

Vad ska man göra egentligen, svårt val detta.

måndag 14 juni 2010

Sicket gnäll

Jag fattar inte hur man kan gå ut i tidningen och gnälla på att man blivit biten av en polishund efter att man olovligen brutit sig in på en arena och sen förstört egendom? Vad är det för fel på folk egentligen?
1. Tvivlar på (utan att veta) att vem som helst får gå in på arenan hur som helst, det lär ju med stor sannolikhet rubriceras som olaga intrång.
2. Stolar går inte bara sönder, speciellt inte på en arena, dom lär ju få stå ut med ganska mycket under åren.
3. Pojksträck? Skitsnack, det är olagligt att göra det pojken gjorde och därmed är han en brottsling.
4. Hur ska polisen kunna avgöra vad det är för typ av brott när brottslingarna springer från polisen? Naturligtvis ska dom då förutsätta att det är värsta sorten och ta de medel som finns tillgängliga för att ta fast brottslingarna. inklusive skicka polishunden på dom.

Så där, nu har jag fått gnälla av mig lite iaf. Vill ni läsa vad jag skriver om, läs här.

lördag 12 juni 2010

Fotbolls VM hittils

Såg lite av matchen mellan Sydafrika och Mexico igår, och fan så snyggt Sydafrikas mål var då. En rejäl rökare rakt upp i krysset, PANG bara. Sen var det himla synd att Sydafrika missade målet där i slut minuterna, trist med en stolpträff så där.

Såg idag att Lagerbäck förlorade mot Argentina, eller ja, det var ju inte bara han utan hela Nigerias lag så klart. Trist för honom, men kanske inte helt oväntat. Maradona verkar ju dock vara i farten som vanligt, får se vad han hittar på när Argentina får svårare motstånd.

Sitter nu och spanar på USA mot England, vet inte riktigt vem jag hejjar på, men diggar iaf skägget på USA:s Oguchi Onyewu. Rakad skalle (typ), och ett rejält tomteskägg (nästan) är en spejsad kombo.

Eminem ljuger för Rihanna

Fick ett hett tips om en bra låt, diggar den mycket. Härligt blandning mellan Eminem och Rihanna.

fredag 11 juni 2010

Konsten att förföras

Detta med att bli förförd är tydligen en ädel konst. Jag har naturligtvis blivit förförd flera gånger, men det har alltid skett av en mycket vacker och underbar kvinna. Och visserligen finns det dom som kallar kvinnor för kossor :-o Men att påstå att man blivit förförd av en ko? :-o
WTF!
Vad är det för fel på människan egentligen?

Kontorskrig

Jag önskar jag kunde få lite mer fart på kontoret här, det är lite väl stelt och trist helt enkelt. Har funderat på att starta krig med mina kollegor helt enkelt. För det finns väl inget som är så uppiggande som ett litet krig mellan mötena och PowerPoint presentationerna.

Jag spanade på CoolStuff.se och fann där ett par stridsvagnar som verkade trevliga att panga lite med. Ska se om jag kan få chefen att godkänna en "representation" på 549 SEK bara innan jag lägger beställningen.

Tjipp

onsdag 2 juni 2010

Yay!

Jag "klarade det"!
Visst är jag bra?
Eller nja, men jag tog mig iaf runt Blodomloppet idag, 5 km på 45 minuter ungefär. Det är inte bra någonstans, men vad fan, det är iaf bättre än inte alls.

Så tänker jag just nu åtminstonde.
/Tjipp